Satorismiro

Alt til haven

Gulvafslibning af gulv

gulvslibning

Gulvafslibning: Tips og tricks

En gulvafslibning er det perfekte valg, hvis du på nuværende tidspunkt har et meget slidt og gammelt trægulv.

En gulvafslibning kan gøre underværker, og næsten ligegyldigt hvor gammelt og slidt dit gulv er, kan du få opfrisket og give dit gulv en rigtig pæn struktur.

Det som der er blevet lavet i vores lejlighed, var først en slibning af gulvet, efterfulgt af en fin slibning for at udjævne alle ujævnheder der måtte være. Som efterbehandling af vores flotte fyrretræsgulv fik vi en flot hvid ludbehandling, som giver gulvet det her flotte hvide look, som passer perfekt ind i vores indretning.

gulvslibning

Hvad skal du være opmærksom på når du vælger at få slebet dit gulv?

Der er altid noget du skal være opmærksom på før du vælger at få slebet dit gulv.

 

  1. Skal gulvet kun slibes eller skal det have en form for efterbehandling?
  2. Hvis du skal have efterbehandlet dit gulv, skal du såfremt have styr på hvilken behandling af gulvet.
  3. Når du har fået slebet og efterbehandlet dit gulv, skal gulvet have forskellig form for pleje, alt efter hvilken behandling du har valgt at få behandlet trægulvet med.

Ovenstående kan give dig hjælpe dig rigtig meget, hvis du ikke er helt sikker på hvordan en gulvafslibning proces foregår.

Valg af gulvafsliber

Når du skal vælge gulvafsliber er det vigtigt at du vælger en som er troværdig. Du skal altid vælg én gulvsliber som har haft mange års erfaring, da en ny udklækket gulvsliber ofte laver flere fejl end én som har mange års erfaring med gulvafslibning.