Satorismiro

Alt til haven

Når jeg tager ud og spiser i Roskilde

restaurant roskilde

Der er et sted, jeg altid kommer tilbage til. Det ligger på RO’s torv. Blandt gode butikker, specialforretninger og en masse handlende ligger La Rustica. Det er en roskilde restautant der laver de bedste italienske retter og arbejder koncentreret med respekt for det italienske køkken. Jeg kan godt lide den respekt og det engagement der bliver lagt for dagen og i maden på denne Roskilde Restaurant. Hvis du leder efter en restaurant Roskilde er denne et oplagt valg og hvis du ikke har været og spise der før, bør du helt sikkert kigge forbi. Det er en restaurant i Roskilde der tager sig selv og kunderne seriøst og brænder for det de laver. Det er ikke kun maden, der spiller men også indretningen omgivelserne og den italienske stemning. Omkring Roskilde restaurant er La Rustica et rigtig godt bud på en god oplevelse.

restaurant roskilde

Min yndlings restaurant i Roskilde

Jeg vil gerne uden at tøve kan La Rustica for det bedste restaurant i Roskilde og min yndlings restaurant i Roskilde. Det er gerne enten med vennerne eller familien at vi tager derned og spiser og får en dejlig aften eller frokost. Nogle gange tager vi også forbi til deres brunch på restaurant LA  Rustica. Den er helt i top. En af grundene til at det er min yndlingsrestaurant er også at personalet er vildt imødekommende og professionelle. Der bliver taget godt imod os når vi kommer til restaurant i Roskilde og vi bliver tildelt et godt bord. Tjenerne foreslår god vin og har tjek på sagerne.

Brunch i Roskilde

Selvom jeg er helt vild med La Rusticas middags retter, er jeg også særlig begejstret for deres italienske brunch. Den er spækket med alt hvad hjertet begærer fra æg og bacon over lækkert brød og pålæg til italienske pølser og frugt. Derudover er det spækket med drikkevarer til enhver smag, hvilket selvfølgelig indebærer juice, mælk, te, kaffe i et væld af varianter, kakao. Hvis du er til brunch roskilde er La Rustica oplagt efterfulgt af en slendre tur på RO’s. Når du er blevet mæt efter den overdådige Roskilde brunch kan du slappe af i de flotte omgivelser og nyde den gamle by Roskilde.