Satorismiro

Alt til haven

Byd fuglene i din have velkommen

Det er ikke alle, der er lige glade for fugle, men de fleste kan blive enige om at fugle er søde og hyggelige at have i sin have. Altså skal man sørge for at byde fuglene velkommen i haven. De skaber et liv omkring en og skaber liv rundt omkring i haven. Selvfølgelig skal man sørge for at tiltrække de fugle, man helst vil have og bedst kan lide, da nogle er hyggeligere end andre. De fleste små fugle er nogen alle kan lide og synes er dejligt at kigge på og ikke mindst fodre. Man kan byde fuglene velkommen på flere måder.

Man kan vælge at lave nogle steder, hvor de kan være. Det kunne være et fuglebad, hvor de kan komme og vaske sig. Det kunne være fuglehuse, hvor de kan skabe reder og altså bosætte sig. Her kan man vælge at have de fuglehuse, som passer til de fugle, man ønsker at have i haven. Så kan man også have et foderbræt, så man kan fodre alle de fugle, der kommer. Alle sammen måder hvorpå man kan byde fugle velkommen i haven, hvilket man skal gøre, da dette er hyggeligt og skaber et godt miljø omkring en. Det er bare at lade fuglene komme.

Fugle i haven skaber liv og hygge

Hvis der er noget, som er dejligt at have i haven, så er det fugle. De pipper og kvidre dejligt og gør en i godt humør. Det er altid dejligt afslappende at kigge på fugle og fodre dem. Man kan få fuglene til at komme helt tæt på og næsten tamme, hvis man gør det trygt for dem at komme i ens have. Det vil samtidig skabe et dejligt liv i haven med masser af fugle. Det er noget de fleste synes er hyggeligt og vil nyde. Altså er det bare med at få fuglene til sin have, hvilket kan gøres på mange måder.

Skab et miljø for fuglene i din have

Vil man gerne have fugle til sin have, så er det vigtigt at få skabt et miljø for dem, så de gider at komme. Det kan gøres ved at lave sin have med forskellige steder, hvor fuglene kan komme og have det rart. Det kan man gøre ved at lave flere steder i haven med fuglekasser, hvor de kan bo og have det trygt, når de bygger rede. Derudover kan man også lave flere steder rundt omkring, hvor de kan få mad, enten med et foderbræt eller med mejsebolde og andre ting lignende. Der er mange måder, hvorpå man kan skabe et miljø for fuglene i haven, så at de kommer der.

Byd fuglene i din have velkommen