Satorismiro

Alt til haven

Et havemøbelsæt løste pladsmanglen på min terrasse

lækkert havemøbelsæt

Det har ofte været svært at finde plads til hele familien på min terrasse. Af denne årsag har jeg efterhånden afholdt mange forskellige grillaftner og lignende arrangementer udendørs i baghaven, som med sikkerhed kunne have været en hel del hyggeligere. Hele familien har nemlig altid været nødsaget til at forsøge at klemme sig ind på deres pladser, og det sætter i den grad en dæmper på hyggen. Det forekommer derfor tåbeligt, at jeg ikke fik gjort noget ved sagen før for ganske nylig. I sidste weekend tog jeg mig netop sammen og kørte mit gamle havebord på genbrugsstationen. Der var ganske enkelt ikke plads til hele min familie omkring bordet, og de dertilhørende stole var både ukomfortable og halvslidte. Dermed er jeg ikke i tvivl om, at jeg foretog den rigtige beslutning. Det var simpelthen hen på tide at finde mig et ny sæt af møbler til haven.

Det gamle bord blev udskiftet med et splinternyt havemøbelsæt

Da jeg havde skilt mig af med det gamle havebord, overvejede jeg i en kort stund noget, som jeg egentligt ikke burde have overvejet. Jeg fik nemlig pludselig den idé, at jeg med fordel kunne lede efter et brugt bord og dermed få et væsentligt slag i prisen. Og dette er der jo sådan set intet som helst i vejen med at tænke, for det er da kun positivt, at det er muligt at genbruge andres gamle ejendele og få stor glæde ud af investeringen.

I mit tilfælde var det bare vigtigt ikke at gå på kompromis med hverken størrelse eller kvalitet. Min familie har alt for længe måtte nøjes med en halvdårlig og uhensigtsmæssig løsning i hverdagen, og det ville jeg for alt i verden ikke byde dem fremover. Derfor gik jeg på udkig efter et lækkert, rummeligt og spritnyt havemøbelsæt, og jeg fandt præcist, hvad jeg ledte efter.

Jeg endte med at købe et lækkert sæt fra www.havemøbelshoppen.dk, hvor der var plads til hele familien.

lækkert havemøbelsæt

Det nye havemøbelsæt gør en gevaldig forskel

Allerede efter så kort tid som nu, kan jeg konstatere, at investeringen har været en kæmpemæssig succes. Jeg kan faktisk næsten ikke sætte ord på, hvor stor en forskel det har gjort for min families kvalitetstid i baghaven. Med det spritnye havemøbelsæt er der plads til hele familien, og vi kan endvidere invitere en god håndfuld venner med til spisning. Det er således blevet langt nemmere at få noget ud af både de lune sommeraftner og de brandvarme eftermiddage i solen. Jeg har egentligt altid haft en rigtig god terrasse og en virkelig lækker baghave. Uden de rette havemøbler har jeg nok bare ikke rigtigt indset det.

Nu er der aldrig nogen af børnene, som klager over ikke at have plads nok til sine ben. Der er derudover næppe en lige så stor risiko for, at vi kommer til at vælte et glas eller en vase. Dette var ellers nærmest hverdagsrutine førhen, da der ganske enkelt ikke var mere plads omkring bordet. Det nye havemøbelsæt kommer med sikkerhed til at sørge for, at det ikke bliver sådan fremover. Dertil skader det selvfølgelig heller ikke noget, at sættet er utroligt flot og æstetisk at kigge på.